Cam Balkon Nasıl Temizlenir ?

Hizmet Bölgeleri
Cam Balkon Nasıl Temizlenir ?

İlk çıktığı dönemlerde PVC balkon kapama işlemine göre daha yüksek fiyatlı olan cam balkon kapama işlemi artık arz talep uyumu sayesinde uygun fiyatlara yapılmaktadır. Cam balkon estetik görünüşü ve kullanışlı olması nedeniyle PVC balkon kapatmaya göre daha çok tercih edilmektedir. İstediğiniz zaman tüm kanatları açarak açık balkon, istediğinizde ise tamamen kapatarak kapalı bir balkon veya kış bahçesi tarzında balkonunuzu kullanma imkanı sunmaktadır. 

Yılların kendisine kazandırdığı tecrübe ve profesyonel iş anlayışı sayesinde alanında uzman ekibiyle  Firmamız sizlere doğru çözümler sunarız. Cam balkon, Konya ilinde tercihen çok kullanılan bir balkon ya da teras kapama işlemidir. Cam balkon metrekare fiyatları konusunda yardımcı olacak olan sitemiz sayesinde dilerseniz sizde işleminizin yaklaşık maliyetini hesaplayabilirsiniz. 

Cam balkon yaptırmak iyi araştırma gerektirir. İşinin uzmanı tecrübeli firma ve personel seçmeniz gerekmektedir. İşinin ehli olmayan kişi ve firmalarla çalışmak size, para ve zaman hatta sağlık açısından da zarar verebilir. Yanlış işçilikle yapılan bir cam balkon kapatma işlemi oluşabilecek kazalara davetiye çıkarabilir.

Cam Balkon yaptırırken dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir?

Cam balkon yaptırırken haklı olarak fiyat araştırması yapılır. Yalnız her şey fiyat olmamalıdır. Fiyattan hariç alacağınız ürün ve hizmetin kalitesine dikkat etmelisiniz. İşinde uzman kişi ve firmalarla çalışmanız uzun ömürlü bir cam balkonunuz olmasını sağlar.

Cam balkon işi ustalık gerektiren bir iştir. Konusunda uzman firma özelliği ile cam balkon yaptıracağınız zaman nelere dikkat etmeniz gerektiğini aşağıda listeledi.

  • Cam balkonun alüminyum et kalınlığı 2 mm veya üzerinde olmalıdır.
  • Kullanılan alüminyumun saflık oranı %94 ila %95 arasında olmalı ve Türk malı olan tüm markaları güvenle kullanabilirsiniz.
  • Tekerleklerinin milleri ve rulmanları çelik olmalıdır. Tekerlekler paslanmaz olmalı ve her bir gövdede 2 adet rulman olmalıdır.
  • Cam balkon sisteminin su tahliye kanalı ve profili bulunmalıdır.
  • Cam balkon sisteminin perde ve ayar profili olmalıdır.
  • Kullanılan PVS aksamlar kaliteli olmalıdır.
  • Camların mutlaka temperli olmalıdır.
  • Üretim ve montaj ekipleri uzman ekipler olmalıdır.

Evinize Hangi Cam Balkon Uygundur?

Evinizin balkonuna yaptıracağınız cam balkon nasıl olmalıdır? Bu soruya en iyi cevabı keşfe gelen teknik eleman verecektir. Keşif çalışmasında cam balkon ya da cam teras yapılacak alanın yapısal özelliği incelenir. Uygulanacak yerin ölçüleri, yeri ve kullanacak olan kişilerin tercihleri göz önünde bulundurulur. Buna göre katlamalı veya sürmeli yöntemle cam balkon kapatma veya cam teras kapatma yapılır. Ustanın tercihi ve sizin onayınızla sistemin yapısına uygun olarak tek camlı veya çift camlı olarak yapılabilir. Cam balkon güvenliğinin tam olması anlamında temperli cam veya sürem cam sistemi kullanılabilir.

Cam Balkon Nasıl Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Özellikle apartman yaşamının vazgeçilmezlerinden olan balkonlarımız ve onların temizliğidir. Balkon temizliğinden bıktığımızda veya balkonumuzu yaz kış daha işlevsel hale getirmek istediğimizde verdiğimiz en doğru karar cam balkon kapatma olacaktır. Peki cam balkon nasıl temizlenir?

Cam balkonlarınızı temizleyeceğiniz zaman dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta vardır. İlki montajı yapılan cam balkonunuzun kullanılan silikonlarının kuruması için 24 saat beklemeniz gerekmektedir. Bu süreden önce yapacağınız temizlik işlemi kurumamış olan silikonları bozabilirsiniz. Silikonlar kuruduktan sonra nemli bezle yapacağınız temizlik yeterli olacaktır. Cam balkonlarınızın temizliğini aksatmadan rutin bir işlem olarak yaparsanız her temizlik sırasında çok uğraşmaz ve daha kısa sürede temizliğinizi tamamlarsınız.

Cam balkonunuzun temizliğinde buhar makineleri, mikrofiber bezler, cam bezleri, kağıt veya gazete, ya da normal cam temizliğinde kullandığınız ürünleri kullanarak yapabilirsiniz.

Cam balkon temizliğinde ikinci önemli konuysa, can güvenliğinizi tehlikeye sokacak durumlarda olmamanız gerekir. Halsiz, uykusuz, herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, başınız dönüyorsa, alkol aldınız ise cam balkon temizliği yapmamalısınız.

Cam balkon kapatma konusunda en iyi tercihi yapmak, kaliteli hizmet ve ürün almak istiyorsanız bizim iletişim numaramızdan yapacağınız başvuru ile teknik ekibimiz ücretsiz keşif için en kısa sürede adresinize ulaşır. Balkon ya da terasınız konumu ve yapısına göre en iyi ürün tavsiye edilir. Kabulünüzden sonra en kısa sürede cam balkon montajınız yapılır. Yaz ve kış balkon sefanızı huzur içinde yaşarsınız.

 

Kış Bahçesi ve Katlanır Cam Balkon Sistemleri yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

 

Sizde Katlanır Cam Balkon yaptırmaya karar verdiyseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Yeni Nesil Katlanır Cam Balkon Sistemleri Nedir ? Konya Katlanır Cam Balkon Kullanmanın Avantajları Nelerdir ? Katlanır Cam Balkon Sistemleri Katlanır Cam Balkonda Isı Kaybı Yaşanır mı ? Konya Cam Balkon Plise Perde Konya Cam Balkon Fiyatları Konya Cam Balkon Firmaları Katlanır Cam Balkon Aksesuarları Su Geçirmez Yeni Nesil Konya Cam Balkon Sistemleri Kış Bahçesi ve Katlanır Cam Balkon Sistemleri Cam Balkon Nasıl Temizlenir ? Katlanır Cam Balkon ve Pvc Pimapen Arasındaki Farklar Nelerdir ? Cam Balkon Yaptırmak Yasal mı ? Perdeli Cam Balkon Sistemleri ( Konya Plise Perde ) Temperli Cam Nedir ? Cam Balkon Yaptırmanız İçin Nedenler ? Katlanır Cam Balkon Sistemlerinin Güvenliği Katlanabilir Isı Camlı Cam Balkon Sistemleri Konya Cam Balkon Ustaları ve Firmaları Konya Cam Balkon Yaptırmak Bizi Tercih Ediyor Katlanır Cam Balkon Bakımı Nasıl Olmalıdır ? Çocuklarınız İçin Yeni Oyun Alanları Yaratın Evcil Hayvanlarınız için Güvenli Alanlar Oluşturun Cam Balkonda Yağmur Kanalı ve Yararları Cam Balkon İmalatı Cam Balkon Sisteminde Renkler Cam Balkon Montaj Sonrası Hemen Temizlenir mi ? Cam Balkon Neden Su Alır ? Cam Balkonum Su Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonuma Plise Perde Yapılır Mı ? Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Plise Perde Nasıl Temizlenir ? Plise Perde Çeşitleri Nelerdir ? Plise Perde Konya Plise Perde Kalitesi Nasıl Anlaşılır ? Konya Plise Perde İmalatçıları Konya Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Cam Balkonum Ses Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonun Hayatımızdaki Yeri Nedir ? Cam Balkon Camları Kırılır mı ? Hangi mevsimde Cam Balkon Yaptırmalıyım ? Cam Balkon Yaptıracağınız Firmayı Özenle Seçmelisiniz Plise Perde Neden Yaptırmalıyım ?