Katlanır Cam Balkon ve Pvc Pimapen Arasındaki Farklar Nelerdir ?

Hizmet Bölgeleri
Katlanır Cam Balkon ve Pvc Pimapen Arasındaki Farklar Nelerdir ?

Konu balkonlar olduğunda akla birçok soru takılır. Akla takılan soruların başında cam balkon mu yoksa pvc pimapen balkon mu sorusu gelir. Bu karmaşıklığı gidermek amacıyla bu iki kaplama konusunda araştırma yaparız. Araştırmalar sonucunda seçimimize yöneliriz. Katlanır Cam Balkon firmaları size detaylı bilgi verecektir. İnternet adresimizden ile aradığınız ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cam Balkon Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Evlerin birçok yerinde ya da iş yerlerinde en çok tercih edilen balkon kaplama sistemlerinden biri cam balkondur. Tercihleriniz arasına koyabileceğiniz hem işlevselliği hem de estetik açıdan şık bir görüntü sağlamasıyla bilinen Konya cam balkon, tüm mevsim koşullarına uyum sağlamaktadır. Kış aylarında soğuk havalarda bile balkonunuzu tıpkı bir oda haline getirerek konforlu bir yaşam alanı elde edebilirsiniz. Kolay kullanım ile de tercihler arasında yerini alan cam balkonu istediğiniz zaman katlayıp bir noktaya toplayabilirsiniz. Firmamız istediğiniz modeli seçerek binanıza da hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz. Ayrıca cam balkon sistemleri dış ortamdan gelebilecek toz, kir gibi etmenlerin içeriye girişini yasaklar.

Cam balkon kaplamanın sağlam olup olmaması tartışma konusu olmuştur. Cam balkonların kırılgan bir yapıya sahip olduğu doğrudur; ama temperlenme işleminden geçtiğinden dolayı diğer cam türlerine göre kat kat sağlam olduğu da bir gerçektir. Kırılma halinde minik parçalar halinde ayrılarak oluşabilecek herhangi bir hasarın önüne geçer.

Pvc Pimapen Balkon Nedir? Özellikleri Nelerdir ?

Balkonlarda en çok talep gören kaplama işlemlerinin başında pvc pimapen yer almaktadır. Pvc pimapene talebin fazla olmasının başlıca sebepleri arasında ısı yalıtımı ve ses yalıtımı konusundaki kalitesinin herkesçe bilinmesi vardır. Pvc pimapen daha çok soğuk hava şartlarına maruz kalan mekanlarda tercih ediliyor. Doğalgazın da katkısıyla sıcacık bir ortam oluşturmanıza katkı sağlıyor. 

İstediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman bir bütünmüş gibi kapatabileceğiniz bir raylı sistemden oluşur. Pvc pimapene talebin çok olmasına rağmen binalarınızda hoş bir görüntü oluşturması söz konusu değildir. Ayrıca sizi uğraştırmayacak, kolay temizlencek bir kaplama arıyorsanız pvc pimapeni tercihleriniz arasından çıkarmalısınız zira temizliği oldukça güçtür.

Cam Balkonun ve Pvc Pimapen Balkonun Karşılaştırması

Sık sık kıyaslanan balkon kaplamaları arasında ilk sırada cam balkon ve pvc pimapen balkon gelir. İsteğiniz doğrultusunda tercih edeceğimiz kaplamalar hem makul fiyatlı hem hoş görüntülü hem de ömürlük olması arzulanır. Günün birçok saatini burada geçirebileceğiniz hoş ve samimi ayrı bir oda haline getirilebilir. Peki tercihimi cam balkondan yana mı kullanmalıyım, yoksa pvc pimapen balkondan yana mı kullanmalıyım diyorsanız:

  • Cam balkon Konya ilinde de tercih edilmektedir. Kaplamalar mekanınıza zarif ve şık bir görüntü sağlarken pvc pimapen kaplamalar profillerinin kalınlığı sebebiyle hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.
  • Cam balkonların temizliği kolaydır ama pvc pimapen kaplamalı balkonların temizliği kolay değildir. Hem temizlik hem de kurulama aşaması kuvvet gerektirmektedir.
  • Pvc pimapen, cam balkonlara göre soğuk havalardaki işlevselliği daha fazladır. Pvc pimapen soğuk hava şartlarına uyum sağlarken cam balkonlar için bu durum söz konusu değildir.
  • Balkon kaplama yaptırırken ürünün uzun ömürlü olmasına önem verenler için pvc pimapenler tercih edilebilir. Gerek yağmurlu, rüzgarlı hava şartlarında gerekse hırsızlık gibi olaylarda içeriye girebilecek herhangi bir tehlikeden korur.
  • Pvc pimapenler cam balkon kaplamaya göre daha makul bir fiyat seçeneği sunar.

 

Cam Balkon Nasıl Temizlenir ? yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

 

Yeni Nesil Katlanır Cam Balkon Sistemleri Nedir ? Konya Katlanır Cam Balkon Kullanmanın Avantajları Nelerdir ? Katlanır Cam Balkon Sistemleri Katlanır Cam Balkonda Isı Kaybı Yaşanır mı ? Konya Cam Balkon Plise Perde Konya Cam Balkon Fiyatları Konya Cam Balkon Firmaları Katlanır Cam Balkon Aksesuarları Su Geçirmez Yeni Nesil Konya Cam Balkon Sistemleri Kış Bahçesi ve Katlanır Cam Balkon Sistemleri Cam Balkon Nasıl Temizlenir ? Katlanır Cam Balkon ve Pvc Pimapen Arasındaki Farklar Nelerdir ? Cam Balkon Yaptırmak Yasal mı ? Perdeli Cam Balkon Sistemleri ( Konya Plise Perde ) Temperli Cam Nedir ? Cam Balkon Yaptırmanız İçin Nedenler ? Katlanır Cam Balkon Sistemlerinin Güvenliği Katlanabilir Isı Camlı Cam Balkon Sistemleri Konya Cam Balkon Ustaları ve Firmaları Konya Cam Balkon Yaptırmak Bizi Tercih Ediyor Katlanır Cam Balkon Bakımı Nasıl Olmalıdır ? Çocuklarınız İçin Yeni Oyun Alanları Yaratın Evcil Hayvanlarınız için Güvenli Alanlar Oluşturun Cam Balkonda Yağmur Kanalı ve Yararları Cam Balkon İmalatı Cam Balkon Sisteminde Renkler Cam Balkon Montaj Sonrası Hemen Temizlenir mi ? Cam Balkon Neden Su Alır ? Cam Balkonum Su Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonuma Plise Perde Yapılır Mı ? Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Plise Perde Nasıl Temizlenir ? Plise Perde Çeşitleri Nelerdir ? Plise Perde Konya Plise Perde Kalitesi Nasıl Anlaşılır ? Konya Plise Perde İmalatçıları Konya Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Cam Balkonum Ses Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonun Hayatımızdaki Yeri Nedir ? Cam Balkon Camları Kırılır mı ? Hangi mevsimde Cam Balkon Yaptırmalıyım ? Cam Balkon Yaptıracağınız Firmayı Özenle Seçmelisiniz Plise Perde Neden Yaptırmalıyım ?