Plise Perde Nasıl Temizlenir ?

Hizmet Bölgeleri
Plise Perde Nasıl Temizlenir ?

Cam balkonlar için kullanılan plise perde modelleri, cam olan her alan için uygulanabilen oldukça fonksiyonel bir üründür. Çok kullanışlı ve şık olan bu perdeyi yaptıran kişilerin aklına gelen ilk soru ise temizliğinin nasıl yapılacağıdır. Firmamız her konuda olduğu gibi plise perdenizi nasıl temizlemeniz gerektiği konusunda da sizlere yardımcı oluyoruz.

Plise Perde Temizliğinin Püf Noktaları

Montaj sırasında verdiğimiz talimatlara uyduğunuz takdirde perdenizin her zaman ilk günkü güzelliğini koruyacağını ve hep yeni gibi tertemiz görüneceğini söyleyebiliriz. Konya plise perde her ölçüye uygun olacak şekilde üretilebildiği için temizliği de aynı şekilde pratiktir. Konya cam balkon perdesi modellerimiz, kolay temizlenebilir kumaşlardan üretildiği için sizi hiç zorlamayacaktır.

Dilerseniz perdenizi yerinden çıkarmadan da temizleyebilirsiniz. Buharlı temizleyiciler ya da sabunlu bezler kullanarak da temizlik işlemini tamamlayabilirsiniz. Daha detaylı bir temizlik istiyorsanız bu durumda perdeyi tamamen kapattıktan sonra yerinden çıkarmanız gerekmektedir.

Mekanizması kolay takmak ve çıkarmak adına uygundur. Çıkardığınız perdeyi maksimum 40 derece sıcaklıkta hazırlanmış deterjanlı suyun içinde yaklaşık 20 dakika bekletin. Daha sonra suyun içinde açıp kapatın. Son olarak kapatıp sudan çıkarın.

İyice duruladıktan sonra biraz sıkarak fazla suyunu atmasını sağlayın. Yerine taktıktan sonra kuruması için en az 10 saat kapalı olarak bekletin. Kapalı olarak kurutulması deforme olmaması açısından oldukça önemlidir.

Konya Cam Balkon Talimat Aktarımı Hizmeti ve Detayları

Konusunda uzman montaj elemanlarımız, montaj sonrası sizler için gerekli talimatları düzgün bir şekilde aktardıktan sonra adresinizden ayrılmaktadırlar. Bu yüzden bu bilgileri onlardan almış olacaksınız. Ayrıca internet adresimizden de detaylı olarak aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Firmamızın sunduğumuz eşsiz hizmet ile farkımızı her zaman ortaya koyuyoruz.

 

Plise Perde Sistemleri nelerdir ? yazımız okumanızı tavsiye ederiz.

 

Yeni Nesil Katlanır Cam Balkon Sistemleri Nedir ? Konya Katlanır Cam Balkon Kullanmanın Avantajları Nelerdir ? Katlanır Cam Balkon Sistemleri Katlanır Cam Balkonda Isı Kaybı Yaşanır mı ? Konya Cam Balkon Plise Perde Konya Cam Balkon Fiyatları Konya Cam Balkon Firmaları Katlanır Cam Balkon Aksesuarları Su Geçirmez Yeni Nesil Konya Cam Balkon Sistemleri Kış Bahçesi ve Katlanır Cam Balkon Sistemleri Cam Balkon Nasıl Temizlenir ? Katlanır Cam Balkon ve Pvc Pimapen Arasındaki Farklar Nelerdir ? Cam Balkon Yaptırmak Yasal mı ? Perdeli Cam Balkon Sistemleri ( Konya Plise Perde ) Temperli Cam Nedir ? Cam Balkon Yaptırmanız İçin Nedenler ? Katlanır Cam Balkon Sistemlerinin Güvenliği Katlanabilir Isı Camlı Cam Balkon Sistemleri Konya Cam Balkon Ustaları ve Firmaları Konya Cam Balkon Yaptırmak Bizi Tercih Ediyor Katlanır Cam Balkon Bakımı Nasıl Olmalıdır ? Çocuklarınız İçin Yeni Oyun Alanları Yaratın Evcil Hayvanlarınız için Güvenli Alanlar Oluşturun Cam Balkonda Yağmur Kanalı ve Yararları Cam Balkon İmalatı Cam Balkon Sisteminde Renkler Cam Balkon Montaj Sonrası Hemen Temizlenir mi ? Cam Balkon Neden Su Alır ? Cam Balkonum Su Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonuma Plise Perde Yapılır Mı ? Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Plise Perde Nasıl Temizlenir ? Plise Perde Çeşitleri Nelerdir ? Plise Perde Konya Plise Perde Kalitesi Nasıl Anlaşılır ? Konya Plise Perde İmalatçıları Konya Plise Perde Sistemleri Nelerdir ? Cam Balkonum Ses Alıyor Ne Yapmalıyım ? Cam Balkonun Hayatımızdaki Yeri Nedir ? Cam Balkon Camları Kırılır mı ? Hangi mevsimde Cam Balkon Yaptırmalıyım ? Cam Balkon Yaptıracağınız Firmayı Özenle Seçmelisiniz Plise Perde Neden Yaptırmalıyım ?